Kesäkaverit -klubi heinäkuussa

Viime kesän supersuosittu Kesäkaverit -kubi saa jatkoa.

Rämäkän upeissa rantamaisemissa soi Suomi-popin livemusiikki klubi-illassa, jossa esiintyy Kesäkaverit -bändi. Bändissä esiintyvät Hanne-Mari Miskala, Erkka ja Erno Närhi, Esa Puolakka, Tiia Schwartz ja Anneli Tarvainen.

Rämäkällä kuullaan viime kesän tapaan kesäisiä, hyvän mielen lauluja; muun muassa J. Karjalaista, PMMP:tä, Anna Puuta, Olavi Uusivirtaa ja Scandinavian Music Groupia. Kesäinen livemusiikki-ilta tarjoaa lähiseudun asukkaille rentouttavaa illanviettomahdollisuutta maukkaan ruoan ja hyvän musiikin parissa.  

Kesäkaverit -klubi-ilta Rämäkän katetulla terassilla keskiviikkona 17.7.2019 klo 19.30. Liput ennakkoon Rämäkältä, Liveton verkkokaupasta tai Arttelista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *