Iisveden Rantapaviljonki kutsuu

Hauskanpitoa, puuhaa ja kohtaamisia on luvassa perheille Rantapaviljongissa Iisvesipäivän merkeissä kesäkuun viimeisenä lauantaina.

Iisvesi-seura ry ja Iisveden Rantapaviljonki tarjoavat yhteisöllisen päivän kaikenikäisille kesäkuun viimeisenä lauantaina. Maksuton tapahtuma on tarkoitettu perheille, jossa voi tavata vanhoja tuttuja ja solmia uusia tuttavuuksia. Tapahtumaan ovat tervetulleita myös mökkiläiset ja lähikuntien asukkaat.

Iisvesi-seuran puheenjohtaja Laura Rukola toivottaa kaikki tervetulleiksi tapahtumaan.

“Iisvesipäivä oli 90-luvulla hyvin suosittu ja odotettu tapahtuma. Silloin kylällä oli vielä enemmän elämää muutenkin. Toissa vuonna Kulttuuri kylässä -hankkeen kanssa kylää lähdettiin elävöittämään uudistamalla tapahtumaa ja nyt tempaistaan taas koko perheen tapahtuma käyntiin”, kertoo Laura.

Päivän ohjelma on musiikkipitoinen. Lapsi viihdyttää Mansikkakarnevaaleiltakin tuttu Misse-kissa. Mäkisen Kone ja Duo musisoi kitaran säestyksellä ja Jasso-bändi soittaa kansanmusiikkia. Haitariakin kuullaan. Ohjelman juontaa Iisveden oma Oinoska eli Kartanon Pirjo omalla humoristisella tyylillään.

Pelipihalla on erilaisia uudempia ja vanhempia pelejä kokeiltavana ja keppihevosrata kutsuu lapsia puuhaamaan ja hoivaamaan keppihevosia. Tarjolla on muurinpohjalettuja ja makkaraa ja ravintola palvelee asiakkaita myös. Uutta on Pop-up kirppis nurmikolla. Jokainen voi tuoda oman vilttinsä tai pöytänsä tai pitää peräkonttikirppistä vapaasti.

“Ajatus tälle tapahtumalle on se, että meillä olisi paikka ja tila kohdata toisiamme ja luoda yhteisöllisyyttä tälle seudulle”, toteaa Laura.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *