Wild Food Savo –hanke aktivoi kerääjiä

Savonia-ammattikorkeakoulussa on juuri käynnistynyt Wild Food Savo –hanke, jonka tavoitteena on saada arvokkaat luonnontuotteet liikkeelle pohjoissavolaisista metsistä ja niityiltä.

Hankkeessa aktivoidaan uusia luonnontuotteiden kerääjiä, muodostetaan kerääjien verkostoja sekä perustetaan alueellisia luonnontuotteiden vastaanottopisteitä. Tavoitteena on saada luonnontuotteet liikkeelle isompina massoina, jotta niitä olisi mahdollista jalostaa myös Pohjois-Savon alueella toimivissa jatkojalostusyrityksissä.

Luonnontuotteiden keruu on yksityishenkilölle verovapaata tuloa ja keräämiseen aktivoidaan laajasti eri kohderyhmiä, kuten työttömiä, nuoria, eläkeläisiä ja maahanmuuttajia. Lue lisää hankkeen toiminnasta osoitteesta: www.facebook.com/wildfoodsavo tai ota yhteyttä projektipäällikköön: Heli Tossavainen p. 044 785 6692, heli.tossavainen@savonia.fi.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *