Nuorten ääni kuuluviin

Kohtaamo-tapahtumassa pohdittiin nuorten vaikuttamismahdollisuuksia ja vuoropuhelun lisäämistä päättäjien kanssa.

Mansikka Ry:n Osallistun, perehdyn, vaikutan-hankkeen tavoitteena on lisätä päättäjien ja nuorten välistä vuorovaikutusta. Hankkeeseen liittyen Mansikka Ry järjesti 11.4. Kohtaamo -tapahtuman, jonne kutsuttiin Suonenjoen kaupunginvaltuutettuja sekä Suonenjoen nuorisovaltuusto.

Paikalla oli kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Olavi Ruotsalainen, nuorisovaltuutetuista paikalla olivat Riikka Koponen, Riku Marttila, Veera Karkkonen sekä Inka Järveläinen. Paikalla olivat myös vapaa-ajan ohjaaja Niina Miilunpohja ja tapahtuman järjestäjät Kirsi Manninen ja Aapeli Rytkönen.

Tapahtumassa keskusteltiin siitä, miten nuoret saisivat äänensä kuuluviin ja miten päättäjien kanssa voisi tehdä paremmin yhteistyötä. Nuorisovaltuuston jäsenet kertoivat saaneensa vaikuttaa uuden urheiluhallin rakentamiseen ja suunnitteluun. Kuulluksi tuleminen ja vaikuttaminen on nuorille tärkeää, vaikka kaikkia toiveita ei toteutettaisikaan.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *