Aste esiintyy Kesän avausbileissä

Suonenjoen nuorisovaltuusto järjestää koko perheelle suunnatun tapahtuman, Kesän avausbileet, lauantaina 25. toukokuuta Lintharjun koulun parkkipaikalla.

Kesän avausbileiden päiväohjelma on suunnattu erityisesti nuoremmille, kun SuperPark tuo muun muassa ilmatäytteisen ninjaradan, vauhdikkaat polkuautot, scootit, digitaaliset taitopelit ja kädentaitoa haastavat tarkkuuspelit koulun parkkipaikalle. Päivän aktiviteetit alkavat klo 13 ja päättyvät klo 16. Kaikki tämä on ilmaista jokaiselle.

Päivä huipentuu illalla klo 18 alkavaan Asteen keikkaan. Keikka pidetään Lintharjun koulun liikuntasalissa. Pääsylipun hinta on 10 euroa ja lippuja voi ostaa ennakkoon 6. toukokuuta alkaen uimahallin kahviosta ja Poppanallen myymälästä. Mikäli lippuja jää ylimääräisiä, loput myydään ovelta 25.5. klo 17 alkaen. Aste valikoitui artistiksi laajan kuuntelijakuntansa ansiosta. Asteen musiikkia kuuntelevat niin lapset ja nuoret kuin aikuisetkin.

Aste

Nuorisovaltuusto lähti toteuttamaan tapahtumaa ajatuksena tarjota kaikille mukava yhteinen päivä ja myös tuoda nuorisovaltuustoa esiin. Tapahtuma on ensimmäinen, jonka tämä nuorisovaltuuston järjestää. Mukana ovat kaikki jäsenet Riikka Koponen, Riku Marttila, Eemeli Snellman, Veera Karkkonen, Vilma Raatikainen, Mira Laitinen ja Inka Järveläinen sekä vapaa-ajan ohjaaja Niina Miilunpohja. Nuoret ovat järjestäneet tapahtumaa itsenäisesti Niinan avustuksella.

“Arvostan jatkossa enemmän tapahtumia joissa käyn, kun on itse nähnyt mitä järjestäminen vaatii”, toteaa Riku Marttila.

“Jatkossa mekin osataan järjestää tapahtumia paremmin ja itsenäisemmin, kun tiedetään mitä täytyy tehdä”, kertoo Eemeli Snellman.

Tapahtuman järjestämisen taustalla on paljon asioita, joita ei tule ajatelleeksi. Täytyy huolehtia lupa-asiat ja kysyä tarjouksia artisteilta. Artisteille täytyy järjestää taukotilat ja majoitus. Rahoitus pitää miettiä kuntoon ja paljon muuta tehtävää. Tapahtumalle on saatu rahoitus Mansikka Ry:ltä ja paikallisia yrityksiä on saatu mukaan tukemaan tapahtumaa. Tapahtuman taustalla on myös Suonenjoen nuorisokulttuuritoimi.

Paikalle toivotaan mahdollisimman paljon ihmisiä ja iloista mieltä. Koulun parkkipaikat ovat tapahtuman ajan käytössä, joten järjestäjät toivovat paikalle tultavan pyörällä tai kävellen. Autoja mahtuu kuitenkin parkkiin urheilukentälle. Nuoret ovat kutsuneet auringon vierailemaan tapahtumaan. Toivottavasti siis aurinkokin näyttäytyisi ja sää suosisi.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *