Paino pois paastovalmennuksella

Riitta Väisänen on yrittänyt laihduttaa kerran jos toisenkin ja hän oli jo päättänyt ettei koskaan enää laihduta.

Riitta Väisänen täytti huhtikuussa 64 vuotta. Elämäntyönsä hän teki keittiömestarina Naarajärven vankilassa ja jäi sairaseläkkeelle 56-vuotiaana paino-ongelmien vuoksi. Riitalla oli painoa vielä viime syyskuun alussa 124 kiloa. Hänellä oli diabetekseen kahdet lääkkeet, sen lisäksi verenpainelääkkeet ja kolestrolilääkkeet. Lukuisista yrityksistä huolimatta painoa hän ei saanut laskemaan. Viisi vuotta sitten hän sai aivoverenvuodon ja joutui olemaan pitkään sairaalassa.

Riitta kuuli paastovalmennuksesta, jossa noudatetaan hiilihydraatitonta dieettiä ohjatusti.

“Kymmenen laihdutusyrityksen jälkeen olen saanut ensimmäistä kertaa konkreettisia tuloksia. ensimmäisen kerran myös tuntui siltä, että joku pitää minusta huolta, enkä ole yksin laihduttamiseni kanssa. Tämä on ollut uskomattoman helppoa”, kertoo Riitta.

Riitalla on tavoitteena normaalipaino. Hän lähti mukaan paastovalmennukseen 3. syyskuuta 2018 ja on laihtunut 36 kiloa. Hän ei tarvitse enää lääkkeitä.

“Minulla on uskomattoman hyvä olo. Pystyn liikkumaan, saan istuessa jalan toisen päälle ja kengännauhat kiinni”, toteaa Riitta.

Riitta Väisänen haluaa jakaa sitä hyvää mitä hän on itse kokenut. Hän on järjestänyt luennon paastovalmennuksesta Suonenjoen Futuriaan 7. toukokuuta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *