Matkailuyrittäjä lähde mukaan

Kasvuhakuisten matkailuyritysten kv-markkinoinnin ja -myynnin kehittämishankkeeseen mahtuu vielä mukaan. Hanketta hallinnoi SavoGrow Oy.

“Hakemus matkailuhankkeen jatkosta on jätetty rahoittajalle ja päätöstä odotellaan toukokuussa. Silloin lähdetään täyttä ravia liikkeelle, ensi kesä pitää voida hyödyntää täysillä”, kertoo projektipäällikkö Sari Hyttinen.

Yritys saa hankkeen kautta tukea osaamisen, kilpailukyvyn ja kasvun kehittämiseen.

Koulutuksia järjestetään tuotteistuksesta, sisällön tuotannosta, sähköisestä liiketoiminnasta ja jakelukanavista yrityksen sähköisen liiketoiminnan edistämiseen.

Alueellisten ja yhteistyössä Visit Finlandin kanssa toteutettujen räätälöityjen kampanjoiden kautta yritys saa näkyvyyttä myös kansainvälisillä markkinoilla. Näkyvyyttä tulee myös hankkeen toteuttamien markkinointi kampanjoiden kautta, some, messut sekä markkinointi- ja myyntitapahtumat ja  hankkeen tuottama markkinointi- ja myyntimateriaali on käytettävissä.

“Tässä kannattaa olla matkailuyrittäjän mukana, hankkeen aikana tehdään konkreettisia toimia tuotteistamisen, näkyvyyden, löydettävyyden ja verkostoitumisen osalta”, sanoo Hyttinen.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *